*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Χειρουργική ανατομική

"Surgical anatomy" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·John E. Healey ·Joseph Hodge
Μετάφραση: ·Ι. Δ. Παπαθεοφάνης ·Ιωάννης Ψημίτης
Εικονογράφιση: ·Donald Johnson ·κ.ά.
Έκδοση: 1996 από "Ζεβελεκάκη"
Σελ.:343 (35χ25), Πανόδετο, ISBN: 960-7397-06-1


Θέμα: "Χειρουργική"

Η ανατομική διάπλαση του ανθρώπου έχει ελάχιστα μεταβληθεί στη διαδρομή χιλιετιών και η μελέτη της δεν αποτελεί πλέον σοβαρή πρόκληση για τον ευφυή ερευνητή. Ωστόσο, η γνώση της είναι απαραίτητη για κάθε γιατρό, για τις νοσηλεύτριες και για άλλους επαγγελματίες που παρέχουν φροντίδες υγείας και, όταν αναπτύσσεται κάποια νέα τεχνική, πρόσθετες ζωτικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως. Ταυτοχρόνως, οι ανάγκες του κλινικού διαφέρουν ριζικά από εκείνες του ανατόμου. Αυτό το χάσμα γεφύρωσε τόσο καλά ο Δρ Healey, προσφέροντας μια περιγραφή του ανθρωπίνου σώματος, που και διαβάζεται εύκολα και τη συσχετίζει με πρακτικές εφαρμογές. Πρόκειται για βιβλίο που οι επαγγελματίες του χώρου της υγείας θα διαβάσουν ευχάριστα και θα ωφεληθούν από αυτό.
John Y. Templeton, III M.D., Επίτιμος καθηγητής της χειρουργικής, Ιατρικό Κολλέγιο Jefferson

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας