*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το σχέδιο και το χρώμα στη ζωγραφική


Συγγραφή: · Κώστας Παπασταμούλης
Φωτογραφία: · Κώστας Παπασταμούλης
Έκδοση: 2005 από "Ίων"
Σελ.:111 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-411-516-2


Θέμα: "Ζωγραφική "

Στην παρούσα μελέτη για το σχέδιο και το χρώμα, παρουσιάζονται κείμενα και διάφορες σκέψεις για την τέχνη της ζωγραφικής, καθώς επίσης και κάποιοι απλοί βασικοί κανόνες που θα βοηθήσουν αποτελεσματικά στη δημιουργία ενός σχεδίου και μιας χρωματικής μελέτης.
Παράλληλα με τις εικαστικές σπουδές και τα πολύ γνωστά έργα τέχνης, που παρουσιάζονται στο βιβλίο, παρατίθενται αποσπασματικά κάποια κείμενα και ρήσεις σημαντικών καλλιτεχνών και φιλοσόφων, χωρίς να έχουν άμεση και εμφανή αντιστοιχία με τις εικόνες.
Η συγκεκριμένη μελέτη δεν αποτελεί μια προσπάθεια παρουσίασης ενός πονήματος καθοδήγησης, με ανάλυση ενός συστήματος για τη ζωγραφική, αλλά είναι μια πολύ γενική μελέτη που αφορά στον προβληματισμό για τη δημιουργία στις εικαστικές τέχνες.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας