*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η κατάλληλη διαγνωστική δοκιμασία

Οδηγός εργαστηριακής ιατρικής

"The right test: a physician's quide to laboratory medicine" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Carl E. Speicher
Μετάφραση: ·Δημήτριος Χ. Παπαϊωαννίδης
Έκδοση: 2000 από "Ζεβελεκάκη"
Σελ.:508 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7397-17-7


Θέμα: "Ιατρική" "Ιατρική διάγνωση"

Στην τρίτη (δεύτερη ελληνική) έκδοσή του, το βιβλίο του Carl E. Speicher, ενημερωμένο με τις νεώτερες διαγνωστικές μεθόδους και πρακτικές, δίνει λύσεις στα περισσότερα από τα ιατρικά προβλήματα που συνήθως αντιμετωπίζονται κατά τη φροντίδα των νοσηλευομένων, αλλά και των εξωτερικών ασθενών. Βοηθάει τον γιατρό στην επιλογή των δοκιμασιών που οδηγούν με ακρίβεια και με το μικρότερο κόστος στη διάγνωση, δίνοντας με σαφήνεια της απαντήσεις στα ερωτήματα που συνήθως απασχολούν τον γιατρό στο στάδιο της διάγνωσης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας