*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Όταν οι θεοί ερωτεύονται

Ανακάλυψε ποια θεά είσαι και βρες το θεό που σου ταιριάζει

"Gods and goddesses in love" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Αγάπη Στασινοπούλου
Μετάφραση: ·Σοφία Τσιλεδάκη
Έκδοση: Ιανουάριος 2006 από "Μίνωας"
Σελ.:295 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-699-254-3


Θέμα: "Γυναίκα - Ψυχολογία " "Μυθολογία, Ελληνική - Ερμηνεία και κριτική"

Στην αρχαιότητα, οι Έλληνες δημιούργησαν το δωδεκάθεο για να συμβολίσουν τις ποικίλες πτυχές της ανθρώπινης φύσης. Στο "Όταν οι θεοί ερωτεύονται", η Αγάπη Στασινοπούλου αφηγείται τις ιστορίες των κυριότερων θεών και πώς μέσω των μύθων τους μπορούμε να βοηθήσουμε τις δικές μας σχέσεις.
Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται δύο διασκεδαστικά τεστ. Με το πρώτο, κάθε γυναίκα προσδιορίζει ποια θεά κυριαρχεί στην προσωπικότητά της, και με το δεύτερο καταλαβαίνει περισσότερα για το θεό με τον οποίο συνδέεται ή αναζητάει.
Οι επτά σπουδαιότερες θεές της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας απεικονίζονται με μοντέρνο τρόπο και υπογραμμίζονται τα μοναδικά θετικά γνωρίσματα της καθεμιάς, αλλά και οι παγίδες και οι σκόπελοι που ενδέχεται να συναντήσει καθεμιά ξεχωριστά στη σχέση με το σύντροφό της. Υπάρχουν επίσης συνεντεύξεις με πραγματικά ζευγάρια που αποκαλύπτουν πώς ξεπέρασαν τα εμπόδια και πώς βρήκαν την αληθινή αγάπη.
Το "Όταν οι θεοί ερωτεύονται" είναι ένας διασκεδαστικός, κατατοπιστικός και διδακτικός οδηγός για επιτυχημένες και ολοκληρωμένες σχέσεις, απαραίτητος σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αποκτήσει αυτογνωσία και δύναμη με σκοπό να ανακαλύψει το ιδανικό ταίρι.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας