*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο διανοητικός κόσµος του παιδιού

Τι και πώς σκέφτεται ένα παιδί

"The child's mind" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · John White
Μετάφραση: ·Μαρία Βέκρη
Επιμέλεια: ·Αφροδίτη Β. Παπαϊωάννου
Έκδοση: 2006 από "Σαββάλας"
Σελ.:320 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-460-945-9


Θέμα: "Παιδιά - Ψυχολογία " "Νοημοσύνη"

Τι γνωρίζουµε για το διανοητικό κόσµο του παιδιού; Τι και πώς µπορεί να σκέφτεται ένα παιδί, ένας µαθητής; Τι κρίνεται απαραίτητο να γνωρίζουν οι νηπιαγωγοί, οι δάσκαλοι και οι γονείς για να γίνει αποτελεσµατικότερη η καθηµερινή επαφή και η συνεργασία τους µε τα παιδιά;
Το βιβλίο αυτό αποτελεί µια συναρπαστική και µη τεχνική εισαγωγή στη διανοητική ζωή του παιδιού. Γραµµένο µε απλό και προσιτό τρόπο, καθώς απευθύνεται ακόµη και σε άτοµα που δεν κατέχουν θεµελιώδεις αρχές της Φιλοσοφίας του Νου, το βιβλίο αυτό διερευνά και επεξηγεί τα θεµελιώδη συστατικά του παιδικού νου χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη µε σύνθετες θεωρίες και πολύπλοκες φιλοσοφικές αρχές.
Σε όλο το βιβλίο γίνεται σύνδεση µε ιδέες για την εκπαιδευτική διαδικασία και την οικογενειακή ζωή. Οι νηπιαγωγοί, οι δάσκαλοι και οι γονείς θα βιώσουν στις σελίδες του ένα γοητευτικό ταξίδι στο µυστήριο του νου των παιδιών.

(1989) Η μάχη, Πέργαμος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας