*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

4+2 ενότητες για το δίπλωμα Cambridge IT Skills

Office XP: Χρήση Η/Υ και διαχείριση αρχείων (Windows XP): Επεξεργασία κειμένου (Word 2002): Λογιστικά φύλλα (Excel 2002): Ηλεκτρονική επικοινωνία (Explorer και Outlook): Βάσεις δεδομένων (Access 2002): Παρουσιάσεις (Powerpoint 2002)

(Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: · Κώστας Καρανικολός ·Δημήτρης Κωστάκης
Έκδοση: 2005 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:776 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-209-885-6


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα" "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα - Σπουδή και διδασκαλία"

Το δίπλωμα Cambridge Skills Award in Information Technology (Standard Level) πιστοποιεί ότι οι κατοχοί του διαθέτουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να χειρίζονται αποδοτικά ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή και να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά ορισμένες εφαρμογές γραφείου και επικοινωνίας. Το γεγονός ότι το δίπλωμα αυτό εκδίδεται από τον οργανισμό Cambridge International Examinations, έναν οργανισμό με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένων προγραμμάτων πιστοποίησης, του προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα και αξία.

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους αναγνώστες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να εξασφαλίσουν την επιτυχία στις εξετάσεις για το επίπεδο Standard Level του διπλώματος Cambridge Skills Award in Imformation Technology, καλύπτοντας στον καλύτερο δυνατό βαθμό την εκπαιδευτική ύλη που έχει καθοριστεί για τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Καλύπτονται όλες οι ενότητες πιστοποίησης Cambridge, τόσο οι 4 πρώτες που είναι υποχρεωτικές όσο και οι 2 τελευταίες που είναι προαιρετικές, με τις ελληνικές εκδόσεις των παρακάτω εφαρμογών:
· Χρήση υπολογιστή και διαχείριση αρχείων - Microsoft Windows XP
· Επεξεργασία κειμένου - Microsoft Word 2002
· Λογιστικά φύλλα - Microsoft Excel 2002
· Ηλεκτρονική επικοινωνία - Microsoft Internet Explorer και Outlook 2002
και
· Βάσεις δεδομένων - Microsoft Access 2002
· Παρουσιάσεις - Microsoft Powerpoint 2002

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας